Wednesday, June 10, 2009

Macam-macam Sasya

Seronok rupanyer membaca blog orang. masing2 nak luah perasaan kat blog masing2. yer la sekarang orang dah malas nak tulih2 diari, menaip dalam blog ... mengutuk orang secara terbuka or mmg purpose nak bgtau orang tu n sape mkn ... tetiber tak pasal2! but anyway, ich schreib was ich will!Tapi aku mlas nak ngomen..baca seronok.heh ;p

~sWeEt~ asyik diabaikan je. sob3 hari ini aku serius tak ada mood nak update maka dengan itu terhasillah lagi satu entry sampah dari aku..

What comes around goes around....
the tittle defines everything, it's in the nature of things. orang melayu cakap: buat baik dibalas baik, buat jahat, nanti dapat la balasannyer... turn back the clock, i remembered hurting someone and being hurt by someone. i remembered being...

*lots of conflicts and lots of on and off. The future is still just a blur...let's cherish the moment. How do i feel? Who cares? like i said, let's cherish the moment. Let HIM decides, we...

So oversensitive!
biler cakap banyak, kata kiter membebel/bising... bila berdiam diri, kata kiter marah/ merajuk... so, aper yang ok sebenarnyer? cakap macam mana yang betul, banyak yang macam mana yang betul? hmm, mmg susah la nak puas kan hati semua orang. kan bagus...

1 comment:

aduka said...

bagus sbenarnya blog ni..

org tulis ttg prasaan, then satu dunia leh baca.. hahaha!!

=P