Saturday, June 13, 2009

Model Fairlady



















Hehe...ini lah dia model Nissan FairLady..muahaha.Jangan marah yer..kami memang suka bergambar..Even, camera hp kesayangan aku takde, ku tetap bergambar juga walau apa cara sekalipun.hehe.

Gambar ni petang tadi masa aku pegi Mines ngan Syikin tengok DRAG ME TO HELL.Syok jugak la..coz Syikin belanja.hahah.Tapi betul r ending tak best...mati plak si gadis tu..hurm..But okla aku bagi 3.5 mata.. :)

Lepas habis movie kua je depan mata dah ade Fairlady.Apa lagi bermula sesi fotografi.heh..Syok sangat ler..muka kitorang je yang sebuk duk bergambar..buat bodoh je.muahaha..Tak kira malu ke tak..

5 comments:

Anonymous said...

hohoh...

model fairlady tuh...

antara kereta idaman... ;)

SASYA WILLIS said...

wooo..kereta idaman ke?

Uncle Dol said...

wowers!! supercars.. nissan sylphy tadok ke? hehe..

Fah said...

lawo la baju mu

SASYA WILLIS said...

UD : Ada kedai..hehe ;p

Fah : Yeke lawo.. :)