Tuesday, August 25, 2009

What happen to my BELOG??

Tiba-tiba Missscha naik hangin ngan Belog Missscha. Missscha tataulah samada, belog Missscha sorang atau korang pun sama. Tadi Missscha nak folo someone. Last-last Missscha tengok jadi cam kat bawah ni and its not liked before as usually how to follow blog.


Tadi nama lain dan foto takde. Kosong dan bukan dari profile kita. Arghhh, tensionnyer Missscha.Pe hal lak ngan belog ni. Susah plak nak add Picture baru. Missscha salah tukar pape ke?Ngah time2 camni blur plak, dah habis caro Missscha buat, godek2 sana sini.Masih tak jadi.

Betul2 geramla..Nape bukan pic dan nama dari profile blogger?KENAPA JADI MACAMNI??? Ke dah tukar plak??




5 comments:

aduka said...

tu ade kat setting follower.. blogger dh update lama mende ni..

joegrimjow said...

hehe
btol2 aduka

SASYA WILLIS said...

yeke??aduyai xjmpe la..bencinyerr..huh ;(

shima said...

blogger skg ntah pape je.cm blog shima lak.shima update gak blog,tp membe2 ckp dh more 4 weeks ago shima x update blog.nape ek jd cmtuh.adohh.hehhe.nway hello.

SASYA WILLIS said...

hye, hello shima..tulla blog skg dh jdik mcem2..huh

td pun dah post satu n3..then bila bukak tkde pun..ptg tgk br ade kuar n3 tu..

hurmmm...