Saturday, April 25, 2009

Gila seks??

Ngah marah ni..Arrr

Sape la orang yang bodoh ni.Aku pun tatau la.Dah gersang sangat kot.
memang gersang, sangap.budushh.Takut plak aku ni.
Sape la yang add aku kat YM tadi gunakan id budak_seks??canggitu la lebey kurang.
Ape kejadahnye ym camtu.Sial jer.Mana dapat email aku ek.
Lupe daa, aku ade preview email aku mn2 ke atau pape jela.Aku pun terus block dari terus die nak add aku.WTF man.Ni mesti laki2 kan.Sengall.Nak gatal2, gila2 cari orang len doww.
Oh, no! aku tidak berminat.Aku lebih suka berchatting dengan kawan - kawan yang aku kenali.



4 comments:

aDuKa イスラム教 said...

hahahaha.. bahaya mu ni.. laki mana yg sangap sgt tu? =P

miss jiejie said...

bahaye toee..
jangan layan ajee
hihi

Sasya Willis said...

aduka : ntahler.Aku ni simbol seks ke?huhu.. :O

miss jijie : dah block pun die..huhu

Anonymous said...

ignore ajew..;P