Saturday, April 25, 2009

He still remember me

Tak sangka la.Baru minggu lepas aku teringat member2 sekolah RENDAH tu.hihi.Masa kecik2 memang besh.Muka comot.Bila dah besar masing2 bergaya, dan ade life sendiri.Aku memang tak sangka dapat jumpe sorang kawan ni.Murli Kumar.Dulu selalu gaduh2 ngan die, dan die selalu kena buli.Kurus je dulu2, skarang dah besar, bergaya.Aku ingat die dah lupe aku.Ingat lagi rupenya.

Aku jumpe kat fster jer.Erm aku ni yang dah malas nak add orang.Malas nak search.Last2 cousin aku yang bagitau.Aku betul2 rindu zaman kecik2 dulu.Balik sekolah singgah kat klinik pegi main jongkang jongkit.hehe.Budak2 kan.

Dan Murli juga say me, change a lot.Yela dulu muka comot sangat.Haha.Skang tade la comot.Dah besar panjang.haha.Camne ek aku kecik2 dulu??hee



5 comments:

PinQib said...

murli tuh ex BF ke??

cm kisah cintan cintun aje =)

Sasya Willis said...

Ishh bukanla.Kawan2 darjah 1..
indian guy.Die slalu kena buli.haha ;)

naz said...

kanak2 hingus :)

Sasya Willis said...

naz : kanak2 hingus??hahah.yekot.hiks ;)

Anonymous said...

budak manja ;)