Friday, April 10, 2009

Hanginnnnnn

Oitt..geram la aku ngan go* ni buat keje..WTF.Menyusahkan.Macam nila agaknye sesetengah org cakap depa buat keje lembab.Tapi tak semua orang dan tempat la kan.Contohnya cam pe jadi kat aku baru je satt tadi.huhu

Aku dah keje 5bulan kat cni.Dah mohon pas sementara untuk pelawat or pekerja luar.Aku dah isi borang bagai semua.namun pe jadik????Borang yang diisi, Gambar pasport aku, dan juga salinan I/C gua dah hilanggggg beb.mau tak marah, nak kena saman nih.hehe.Takde ler nak menyaman.

*Geram*

Tau tak kalau ic dah hilang, mau dikidnap oleh penjahat tak ke aniaya aku ni.Diorang leh wat personal loan lagi.Hussh, susah hidup gwe.Sape yang patut dipersalahkan?

Pastu yang aku geram, hari2 aku p keje, plak tu dah 5bulan.Memang la orang ramai datang cni.Mau die tak cam aku.Tapi kalau orang sama jaga kat kaunter pertanyaan tu dan hari2 jumpe muka die je mintak pas kat situ, tak kan la masih tak cam muka Cik Sasya yang manis ni dek oii..hehe

*Perasantan kejap*

Masih lagik tanya aku, "Cik buat keje pe kat sini?"...Nak je aku jawab, aku ni penyanyi sambilan kat sini, buat konsert kat atas bumbung tuh.haha.So aku jawab la, bla..bla..bla.Di tanya lagi nape tak apply pass SEMENTARA?

*Geram*.lagi hangin aku*...sabar2..

After sudah drama cinta segi 3 tadi (pekena ngan cerita ni..hikkss), aku pun pegila ngan Ida kat kaunter coz dapat surat dari Pn.Saadah untuk minta pas tadi, then we all gedik2 pegi sana, diorang cakap pegi tingkat 2 plak minta di COP MOHOR u!!.Geramm, satu2 kena buat.

Sampai sana diorang cakap tak bleh dah mintak pass ni coz sekarang arahan dari boss atas.So die nak bincang dulu ngan bos die.Then die suh tinggalkan no fon dan akan call kami kemudian.

**Kalau aku ni badang or catwoman nak jer pijak2 opis die, dan cakar2 muka depa..OK tak???hikss..Masalah!Masalah! - yang sana tak tau, sini pun tak tau..

Balik ler opis, diri ini rasa cam bodoh seketika.Tiba-tiba mamat yang minta no fon tadi call, die suh p amik Pass kat bawah tingkat1 dibilik pengawal keselamatan.

****Oiiitt, hang nak kena sepak terajang ka????


2 comments:

Aishah said...

parahh

penjenayah.merah.jambu. said...

hihihi...
penyanyi sambilan..
wahahaha..entry bengang tp lucu! :)