Friday, June 26, 2009

Zed Zaidi punye pasal

Hahaha...gelak dulu banyak2..pasni korang takyah gelakkan aku dah.hehe.Malu plak nak cerita.Takpela kasi tau jela kat korang semua.

Kenapa ngan Zed Zaidi??Skandal ke??hahaha..

Aku ni nak cakap peminat fanatik Zed Zaidi takdela sangat.Cuma aku suka je kat dia.Bukan tahap jatuh cintan tau.keh2..Dia ni cam ok la kan..kan..Aku pun ada folo blog dia jugak.Tapi artis lelaki memang aku suka dia.Tak taulah kenapa..Mungkin kehenseman dia kot.kuikui.

Last month, aku bukak frenster nampakla kawan aku ni add si Zed.So, aku pun tak lepas ketinggalan add dia jugak.Mula2 cam was2 jer..yeke Zed Zaidi ni.Ramai gak Frens dia, gambar pun cam ye2 jer..Tapi skang macam2 boleh buatkan.huhu.

So nak jadi ceritanya, last week dia on9.Aku buzz la dia..Tak balas pun..huhu.Sombongnyer Zed Zaidi gerak hati aku.hahah..padahal aku sendiri dah tertipu..cepat sangat percaya.Tapi percaya pun dalam was2 lagila.Camne tu ek?

Semalam, satu kejadian telah berlaku..semasa aku ngah on9 Zed Zaidi muncul..


Aku : Buzz!! Hi A.Zed..(Gedikss..haha) ;p
Zed Zaidi konon : Hai

Aku : A.Zed kat mana tu?
Zed Zaidi konon : JB (berlagak cam malas2 layan)

Aku : Ooo..
Zed Zaidi konon : Kat mana tu?

Aku : Opis putrajaya.
Zed Zaidi konon : Ada Frenster?

Aku : Emm..rasanya saya dah add A.Zed.. williskiller@yahoo.com
(ni email fs aku yer) sempat promote..kehkeh..
Zed Zaidi konon : Oo..cantik body kamu..

Aku : hehehe..(aku rasa cam dah pelik - zed zaidi camni ke) layan jer..
Zed Zaidi konon : Brapa cutting u?

Aku : Erkk..hehe (Aku dah bertambah pelik - memang sah dia bukan ZED ZAIDI)
aku layan je kejap nak tengok sape dia..huhu

Aku : 34-25-35 (bukan cutting aku ohh..saje2 jer ni)hahaha
Zed Zaidi konon : Wow..cantik..Pakai baju ape ni?

Aku : (Hai baju pun tanya apa yang aku pakai)Ermm..kemeja
Zed Zaidi konon : Sexy tak??

Aku : (Bangang punye org) kenapa nak sexy lak pegi kerja..
A.Zed ada blog? (saje acah2)..
Zed Zaidi konon : Pakai bra kaler ape..

Aku : (Aku dah naik hott ni, dah berapi) dia masih tak jawab..
Zed Zaidi konon : Bagitau la dulu pakai kaler ape..

Aku : Blog ada tak??Ayah nama pe?
Zed Zaidi : taip je nama tu..sama je..ayah Jamil.

Aku : (Takkan tertipu lagi)
Zed Zaidi konon : Cepatla abang ngah gersang ni..

Aku : Ni bukan Zed Zaidi kan?
Zed Zaidi Konon : Sampai hati..

Aku : PENIPUUUUUUUUU..Buzz!!


Aku terus remove dia dari YM aku..hahha.Gelak aku sesorang.Bengang jugak, kena ngan orang camni.Nak terajang2 je dia ni.huhu..Last2 aku lak digelakkan oleh kawan aku ckin..hahha kena tipuuu. :(


p/s : Korang gelak eyh??
T_T

11 comments:

Snowwhite Zone said...

hahaha

1st baca mcm surprise, suspen

tp bila dah malalut tu... sah le org tu menipu. huh mental btl

PinQib said...

gile,,. penyamar zed zaidi..
mehancurkan nama zed sajorkkk...

:D:D:D:D: wakakakakaka

SASYA WILLIS said...

Tipah Tertipu :))

masviona said...

ooo...dah tau resia sya minat zed zaidi rupanye dia ek...hiksss


takutnye nak layan org camtuh...gilos

Anonymous said...

hadeishhhh!!!

tertipu tertipah ya cik kak...

kui3...

gila selamba tanya soklan2 cmtu...

ta malu betul...

ghost said...

wah..
bahaye2...

princessjersidd said...

kite pun nk gelak guling2 kat awak...
cian2...jgn caya semua itu de la dusta...

PenMataTajam said...

zed zaidi lucah ni.hehheeh.ades teruk betul sape nyamar jd zed zaidi tu

SASYA WILLIS said...

Kak Mas : eheehe..minat skit2 jela k.mas :))

SASYA WILLIS said...

keiroro : kite plak yg malu.haha ;p

princessjersidd : Oooo..gelak reramai yerh..hahah ~ ROFL

penmatajam : muka tak malu..myamar jd zed zaidi..huhu

atok said...

melampau.
eheh