Thursday, July 9, 2009

Foreigner

Semalam sampai umah kul12..Lepas makan kat kedai Maulana SBI tu, baru balik.Lapar ohh tak makan..Makan malam kul1130, patut ke?eheh..

Nasib baikla ada orang yang tolong hantarkan dekat block kitorang.So jalan tak jauh sangat.2 hari lepas, akak opis yang hantar..masa dia nak balik tu ada la satu buah kereta.Dalam tu ada 4org lelaki asing.Honnye kereta kat akak ni dan lambai2.Risau gak takut follow plak.Akak ni bawak la lelaju langgar je bumper yang beriban kat area umah aku tu..huhu

Pastu semalam benda sama gak berlaku kat aku dan Ida.Masa jalan2 nak sampai block ada honn kat kitorang.Tapi masa tu aku dah lupa cerita semalam tu.So, buat bodoh je la.Sekali si Ida ni cakap..."Sha, ada orang honn..ingat tak yang kak Naim?......"

Aku pe lagi cabuttt la.ahahahaha..Sempuk aku lari naik tangga ngan beg lappy lagi.huhu..Lawak pun ada.Memang takut oii..laju giler jangtung berdegup..Rasa cam ada orang nak tarik je kat belakang, nak capai2 je.Eee..bahaya la..

So, pada kawan2 aku yang selalu balik jalan kaki lewat malam dari opis,..hati-hatila.Jangan balik sorang2.Walaupun berteman hati2 jugak.Dorang laki2, kudrat nye bukan sama perempuan.Bila nafsu beraja???..pikir2kanlah..safety first.


ps: Tapi malam ni aku balik lewat lagi..hope nothing happen..amin


6 comments:

Syen said...

cabut... jauh ker? macam tu jangan balik lewat..

SASYA WILLIS said...

jauh jugakla

Hafizatul Akmar Hussin said...

hiks. hati2 lar. sekrg ni kes aneh2.nice blog!hihi

naz said...

hoho nafsu ni energy nya super ooooo

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

小美冰淇淋Paul said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚