Thursday, October 1, 2009

Dunno wut 2 dooo


Kenapa akhir-akhir ni Missscha takde idio dah nak update belog ek. Bukan akhir-akhir ni je tapi sejak sebulan lalu kot. Otak cam dah beku jew. Ingat sorang teman belog berkata buat apa ada belog jika tak Upadate..yeke??hehe..betul la kot.

Kalau dulu hari-hari kot, memang rasa gian nak update..kalau dalam satu hari 2 3 entri sekali Missscha post. Erm, dan sebab utama adalah My Beloved Phone masuk JAMBAN kan..so dah takde lah hp camera. Missscha ni memang suka bergambar. So, dari gambarlah Missscha dapat idea dan ade saje cerita yang nak diceritakan.

Sekarang camni jela, 2 3 hari baru update..but I still Love blogging..(Still Loving You..BLOG). Missscha juga dah jarang jenguk blog korang dan comment blog, sorry guys.. follow je korang tapi jarang baca..bila ada masa Missscha akan baca dan comment..InsyaAllah.

Missscha juga sedang siapkan keje untuk dihantar nextweek..gila ligat jari jemari menekan keyboard untuk siapkan task..tsk.. ;(


ps : Work hard
pss : No more privacy.
psss : My v's dah calar - kesal tak sudah..


4 comments:

joegrimjow said...

lama menghilang
macam chipsmore yg sedap

SASYA WILLIS said...

joe : ahaha..hye joe..cam chipsmore ek..kejap ade kejap tade..hihi

Ejay said...

tak perlu update smpai 2-3 post sehari...
janji update at least seminggu sekali pun cukup
kesian juga kat follower nnti tak dpt nak catch up blog update kita.. mesti diorg pun byk blog utk dibaca juga.

SASYA WILLIS said...

EJ : Yela memang xperlu 2 3 n3 1hr..tp itu dulu2 la, memg missscha suka update blog ade sje bnda nk diceritakan..hehe..but now, sgt2lah bbeza.Malas sesangat..nak post 1 n3 4 1day..errr xde idea.. :(