Friday, November 13, 2009

Last Minute


Lagi-lagi pasal contest ni. Ni je yang aku leh update.hehe. kalau nak harap lain, memang malas nak story yerh. Kan citer pasal boipren aku korang jemu.hahah.

Okeh, pepagi lagi aku dah dapat mesej dari pihak penganjur.

Hello contestants, for those who are coming tomorrow,
pls bring along ur ic and a face photo (recent), sorry for the last minute request.
And would also like to inform that we are planning a 3days and 2 nite grooming vacation @ a local resort for the finalist! So, gud luck and all the best to u guys.



Hurm, cik Sasya memang pemalas kalau nak buat benda last minute nih.hehe. So, aku memang malas nak pikir dah, amik je gambar yang ada, tapi memang hampeh la, xclear gambar guna hp je.

Takpelah aku pun memang tak mengharap pape. Buat ape membazir kan. Juz buat yang terbaik untuk audition nanti kira ok lah. So petang nanti pegi Mines cuci gambar! ;)



1 comment:

PinQib said...

ooo,. alo, u msti ada chance nk meng,. good luck,. berserh bolh, jgn psrahh