Sunday, December 6, 2009

PIKOM.Shopping


Korang tak pegi ke PC fair kat KLCC?? Semalam aku and others fren pegi sana. Mak aii sumpah murah giler barang. Bawak banyak2 yer duit kalian.hehe.. Mau tak rambang mata. Kalau aku ada duit juta2 mau beli semua.Hishh tamak.hehe.

Well, ade la jugak aku shopping cket.hehe. Si Umi plak terlupa nak cucuk duit, coz we all ni xcited sangat nak masuk dalam sana. Kalau dah masuk alamaknya dah takleh pusing. Kena tawaf semua Hall dan baru leh kuar.Takkan nak kuar then masuk balik, jauh jugak tu. Nasib baik dalam wallet aku ada duit cket cukup untuk beli barang yang aku nak.


Tengok camera nak camera, tgk hp nak hp, tengok itu nak itu.Haishhh harap duit je yang takde.hahah. Aku juz beli beg lappy, earphone, pencuci laptop dan Webcam. Yahoo!!heheh..Jom2 kita berwebcam..wahhaa..

Lepas habis raound dah dlm tu, kitorang menuju ke sg.wang..jeng2..time 2 shopping lain la plak.heh. Jalan kaki je ke sana. Pusing2 kat Pavilion tu. Best gak dah lama tak kua jalan2. Makan nasi ayam kat dalam sg.wang..rinduu giler. Korang mesti try..kedai nye dalam TEPAYANKI tu.


Kul7 sampai umah.Penat sangat dan terus try webcam baru la.hehehhe.

6 comments:

joegrimjow said...

jom try webcam
erkkk

SASYA WILLIS said...

jom try jom ;)

nn said...

PC fair kat JB next week. huhu. mau beli beli juga. tapi tak tau nak beli apa. janji beli :P

SASYA WILLIS said...

oo tgal kat JB ke?erm dah smpai ms nti semua brg mau dibeli.heheh ;p

joegrimjow said...

camne nak try xtau
;)

SASYA WILLIS said...

xtau pe?hahah..add la my id..wekk ;p